8 Ocak 2012 Pazar

YARATICI FİKİRLER:)


Artık git gide evler, kıyafetler, insanların tarzı birbirine benzemeye başladı. Bence bu gayet sıkıcı bir durum. Güzel olan kendinden bişeyler katabilmek, yaratıcılığını ortaya çıkarabilmek. Aslında biraz kafa yorunca aklımıza eminim çok ilginç fikirler gelebilir. 
Bu gördüğünüz aslında boy aynası ama içi takıları koymak için dolap olarak tasarlanmış. Kesinlikle her bayanın ihtiyacı olan çok kullanışlı bir şey:) Kutularda, askılarda kolyeler, yüzükler, küpeler birbirine dolaşır ve tam bir eziyet haline dönüşür. Bu ayna çok iyi düşünülmüş bir tasarım.



Bu şık raflarda aslında manavlarda olan kasalar:) Ufak değişiklilerle çok hoş görünen raflara dönüştürülmüş. Sizde evinizde uygulayabilirsiniz. Hem ucuz hem de kendini zevkinizi yansıtabilirsiniz.



Yine çok yaratıcı bir fikir:) Böyle güzel bir çerçeve yapmak isterseniz ihtiyacınız olan çerçevinizin hangi renklerde olmasını isterseniz o renklerde kağıt ve silikon. Kağıtları rulo yaparak uçlarını silikonla yapıştıryorsunuz ve ortasına da yine silikonla isteğiniz bir resmi ya da objeyi yerleştiriyorsunuz. Bu kadar basit:)



Yapma çiçekler, vazo, silikon üçlüsünden ortaya çok güzel dekoratif objeler çıkıyor. Çiçekleri vazonun içerisine dilediğiniz gibi yerleştirdikten sonra geri kalan boşlukları silikon ile doldurun. 



Bu fikri de gerçekten çok sevdim. Kadehlerin içindeki dallar gerçek ve mum yandıkça etrafa koku saçıyor. Çok pratik ve yaratıcı:) Kolaylıkla yapabilirsiniz.














2 yorum:

  1. Boy aynasini ve kitapligiii istiyrmmmm benim olmalilar:))))

    YanıtlaSil
  2. Adsız12.2.12

    Bunlar çok güzel.. paylaşımlarınıza tesadüf denk geldim. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil